Ngembangake target menyang jagad

Apike wong sing lelungan ing saindenging jagad

Wong ing saindenging jagad bisa nggoleki lan nggoleki kaca ing basa pribumi kapan wae, ing endi wae.

GuidebooQ

Kasedhiya kanggo 91 basa

Halaman sampeyan bisa diterjemahake menyang 91 basa.

GuidebooQ

SEO multi basa

Kaca sing dijarwakake dioptimalake kanggo mesin telusuran ing saindenging jagad.

GuidebooQ

Desain responsif

Halaman sampeyan katon apik ing piranti apa wae.

Ora ana alangan basa maneh

Sambungake karo lelungan ing kabeh basa

Priksa pesen ing basa pribumi

Pesen lan leladen saka bentuk kontak saka kaca sampeyan bisa diterjemah kanthi otomatis. Sampeyan bisa mriksa terus ing basa pribumi.

Tarjamahake pesen menyang prekara

Pesen sampeyan uga bisa ditarjamahake kanthi otomatis menyang saben basa panelusur. Sampeyan bisa gampang komunikasi karo para pelanggan manca nganggo basa asli.

Mung ketik ing pandhu arah

Kirimake mung 10 menit

Sampeyan bisa nggawe kaca sampeyan kanthi gampang ing navigasi mung 10 menit. Ora ana prosedur sing angel.

Kasedhiya kanggo macem-macem industri

Ngatur kanthi gratis kanthi nambah konten

Sampeyan bisa ndhaptar macem-macem konten kayata menu panganan, ruangan, fasilitas, lsp, lan nggawe kaca multibasa sampeyan dhewe.

Macem-macem cara jarwan

Translate lan ngatur gampang

GuidebooQ

Translate menyang 91 basa kanthi siji klik

Pilih basa sumber lan terjemahake menyang 91 basa.

GuidebooQ

Langsung nerjemahake maneh kanthi otomatis

Yen ngowahi konten kaca, bisa ditampilake kanthi otomatis ing basa liya.

GuidebooQ

Tarjamahake dhewe

Sampeyan bisa ngowahi konten sing diterjemahake kanthi dhewe.

Cara nggunakake

Gunakake kanthi macem-macem cara

Monster admin template

Situs web

Gunakake minangka situs web multibasa kanggo toko sampeyan.

Monster admin template

Menu Multilingual

Gunakake minangka menu panganan macem-macem kanggo lelungan manca.

Monster admin template

Kaca leladen

Introduksi fungsi leladen kanthi nyambungake kaca GuidebooQ karo situs web.

Monster admin template

SNS

Gunakake minangka alat promosi ing SNS.

Sampeyan bisa ngirim pirang-pirang halaman ing siji akun.