Проширете ја целта до светот

Привлечете патници од целиот свет

Луѓето ширум светот можат да ја пребаруваат и прелистуваат вашата страница на нивните мајчин јазици во секое време, на кое било место.

GuidebooQ

Достапно за 91 јазик

Вашата страница може да се преведе на 91 јазика.

GuidebooQ

Мулти-јазично оптимизација

Вашата преведена страница е оптимизирана за машините за пребарување низ целиот свет.

GuidebooQ

Одговорен дизајн

Вашата страница изгледа убава на кој било уред.

Нема јазични бариери повеќе

Поврзете се со патниците низ јазиците

Проверете ги пораките на вашиот мајчин јазик

Пораките и резервациите од формата за контакт на вашата страница можат да се преведат автоматски. Секогаш можете да ги проверите на вашиот мајчин јазик.

Преведете пораки на испитувачи

Вашите пораки можат автоматски да се преведат на јазик на секој истражувач. Можете лесно да комуницирате со странски клиенти на вашиот мајчин јазик.

Само внесете по навигацијата

Објави за само 10 минути

Можете лесно да ја креирате вашата страница долж навигацијата за само 10 минути. Нема заморни процедури.

Достапно за разни индустрии

Персонализирајте слободно додавајќи содржина

Можете да регистрирате разни содржини, како што се мени за храна, соби, објекти, итн., И да креирате своја сопствена повеќејазична страница.

Различни методи на превод

Преведете и управувајте лесно

GuidebooQ

Преведете на 91 јазика со еден клик

Изберете изворен јазик и преведете на 91 јазика.

GuidebooQ

Преведете автоматски

Ако ја менувате содржината на страницата, таа може автоматски да се рефлектира на други јазици.

GuidebooQ

Преведете сами

Можете да ги менувате преведените содржини самостојно.

Како да се користи

Користете на повеќе начини

Monster admin template

Веб-страница

Користете како повеќејазична веб-страница за вашата продавница.

Monster admin template

Повеќејазично мени

Користете како повеќејазично мени за храна за странски патници.

Monster admin template

Страна за резервација

Воведете ја функцијата за резервација со поврзување на вашата страница GuidebooQ со вашата веб-страница.

Monster admin template

СНС

Користете како алатка за промовирање на СНС.

Може да објавувате повеќе страници на една сметка.