Zgjero objektivin në botë

Tërheqni udhëtarët nga e gjithë bota

Njerëzit në mbarë botën mund të kërkojnë dhe të shfletojnë faqen tuaj në gjuhët e tyre amtare në çdo kohë, në çdo vend.

GuidebooQ

Në dispozicion për 91 gjuhë

Faqja juaj mund të përkthehet në 91 gjuhë.

GuidebooQ

SEO me shumë gjuhë

Faqja juaj e përkthyer është optimizuar për motorët e kërkimit në të gjithë botën.

GuidebooQ

Dizajn të përgjegjshëm

Faqja juaj duket e bukur në çdo pajisje.

Asnjë pengesë gjuhësore

Lidhu me udhëtarët nëpër gjuhë

Kontrolloni mesazhet në gjuhën tuaj amtare

Mesazhet dhe rezervimet nga forma e kontaktit të faqes tuaj mund të përkthehen automatikisht. Ju gjithmonë mund t'i kontrolloni ato në gjuhën tuaj amtare.

Përkthejeni mesazhe tek pyetësit

Mesazhet tuaja gjithashtu mund të përkthehen automatikisht në gjuhën e secilit pyetës. Ju lehtë mund të komunikoni me klientët e huaj në gjuhën tuaj amtare.

Thjesht futni përgjatë navigimit

Postoni vetëm në 10 minuta

Ju lehtë mund të krijoni faqen tuaj përgjatë lundrimit në vetëm 10 minuta. Nuk ka procedura të lodhshme.

Në dispozicion për industri të ndryshme

Rregulloje lirisht duke shtuar përmbajtje

Ju mund të regjistroni përmbajtje të ndryshme të tilla si menunë e ushqimit, dhomat, objektet, etj., Dhe të krijoni faqen tuaj shumëgjuhëshe.

Një larmi metodash përkthimi

Përkthejeni dhe menaxhoni me lehtësi

GuidebooQ

Përkthe në 91 gjuhë me një klik

Zgjidhni një gjuhë burimore dhe përktheni në 91 gjuhë.

GuidebooQ

Rimarrni automatikisht

Nëse modifikoni përmbajtjen e faqes, ai mund të reflektohet automatikisht në gjuhë të tjera.

GuidebooQ

Përkthejeni vetë

Ju mund të modifikoni përmbajtjen e përkthyer vetë.

Si të përdorim

Përdorni në mënyra të shumta

Monster admin template

Faqja e internetit

Përdorni si një faqe interneti shumë-gjuhëshe për dyqanin tuaj.

Monster admin template

Menyja shumëgjuhëshe

Përdorni si një menu ushqimore shumëgjuhëshe për udhëtarët e huaj.

Monster admin template

Faqja e rezervimit

Paraqitni funksionin e rezervimit duke lidhur faqen tuaj GuidebooQ me faqen tuaj të internetit.

Monster admin template

SNS

Përdorni si një mjet promovimi në SNS.

Ju mund të postoni shumë faqe në një llogari.