ciel et soleil

ciel et soleil
Qielli dhe dielli

Unë dua që ju të luani në baltë nën qiell dhe diell.
Me mendime të tilla ciel et soleil

Që në moshë të re, një zgjedhje e rastësishme por elegante që rrit ndjeshmërinë përmes rrobave!


adresa_ 1-4-15 Otemon, Chuo-ku, Fukuoka
(Njëlloj dyqan si ambiente)

open_11: 00-19: 00 Mbyllet çdo të hënë

tel_092.737.3317

mail_ciel@style-spec.co.jp

ambiente & ciel et soleil (zgjedh dyqan)

Limhome / HAOLU / YAECA / Scye / LENO & CO / KUJDES SHTYPI / vokale 6 ° / ARCH & LINE / highking

Location

Japoni

Përmbajtja tjetër e këtij vendi

Content