Ambiente

atmosferë ambienti

Që nga hapja në shtator 1999, ky është një vend i mirë për të shprehur produktet e blera dhe të bëra, si dhe një vend për komunikim, duke ruajtur atmosferën ". ju.


adresa_ 1-4-15 Otemon, Chuo-ku, Fukuoka
(Njëlloj dyqan si ambiente)

open_11: 00-19: 00 Mbyllet çdo të hënë

tel_092.737.3317

mail_ciel@style-spec.co.jp

ambiente & ciel et soleil (zgjedh dyqan)

Limhome / HAOLU / YAECA / Scye / LENO & CO / KUJDES SHTYPI / vokale 6 ° / ARCH & LINE / highking

Location

Japoni

Përmbajtja tjetër e këtij vendi

Content