Kembangkeun udagan ka dunya

Narik Wisatawan ti sakumna dunya

Jalma-jalma di sakumna dunya tiasa milarian sareng ngotéktak halaman anjeun dina basa pribumi iraha wae, dimana waé.

GuidebooQ

Sayogi pikeun 91 basa

Halaman anjeun tiasa ditarjamahkeun kana 91 basa.

GuidebooQ

SEO nganggo basa multi

Halaman tarjamah anjeun dioptimalkeun pikeun mesin pencari di sakumna dunya.

GuidebooQ

Desain responsif

Halaman anjeun katingali saé dina alat.

Henteu aya halangan basa deui

Sambungkeun sareng urang anu peuntas basa

Parios pesen dina basa pribumi

Pesen sareng reservasi tina bentuk kontak halaman anjeun tiasa ditarjamahkeun sacara otomatis. Anjeun tiasa sok parios aranjeunna dina basa pribumi.

Tarjamahkeun pesen ka pananya

Pesen anjeun ogé bisa ditarjamahkeun sacara otomatis kana unggal basa panyiar. Anjeun tiasa sacara gampil komunikasi sareng konsumén asing dina basa pribumi.

Ngan ukur asupkeun navigasi

Pasang dina ngan 10 menit

Anjeun tiasa sacara gampil nyiptakeun halaman anjeun sapanjang navigasi dina ngan 10 menit. Henteu aya prosedur pikaresepeun.

Sayogi pikeun sababaraha industri

Sesuaikeun sacara bébas ku cara nambihan kontén

Anjeun tiasa ngadaptarkeun rupa-rupa eusi sapertos menu dahareun, kamar, fasilitas, sareng sajabana, sareng ngadamel kaca multibasa anjeun nyalira.

Rupa-rupa padika tarjamahan

Tarjamahkeun sareng ngatur gampang

GuidebooQ

Tarjamahkeun kana 91 basa sareng hiji klik

Pilih basa sumber sareng tarjamahkeun kana 91 basa.

GuidebooQ

Otomatis narjamahkeun

Upami anjeun ngarobih eusi halaman, éta tiasa sacara otomatis ditingalikeun dina basa anu sanés.

GuidebooQ

Tarjamahkeun nyalira

Anjeun tiasa ngarobih eusi ditarjamahkeun nyalira.

Kumaha carana nganggo

Anggo ku sababaraha cara

Monster admin template

Website

Anggo salaku situs wéb multibasa kanggo toko anjeun.

Monster admin template

Ménu multibasa

Anggo salaku menu pangan multibasa pikeun wisatawan asing.

Monster admin template

Kaca panyebaran

Ngenalkeun fungsi ngumpulkeun ku cara ngahubungkeun halaman GuidebooQ anjeun nganggo situs wéb anjeun.

Monster admin template

SNS

Anggo salaku alat promosi dina SNS.

Anjeun tiasa ngirimkeun sababaraha halaman dina hiji akun.